Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in ICT oplossing voor (internationaal) GxP plichtige ondernemingen

Voor aantonen van GxP-compliance van processen en resources


Beschrijving

Het betreffende bedrijf is als zelfstandig onderdeel opgezet voor het ontwikkelen van ICT-compliance oplossingen die GxP gereguleerde bedrijven ondersteunt bij het realiseren en onderhouden van de GxP compliance status.

Bijzonderheden
Het bedrijf richt zich op bedrijven die moeten voldoen aan de GxP regelgeving, denk hierbij aan bedrijven die producten en/of diensten ontwikkelen, produceren en leveren voor de gezondheid van mens en dier, zoals de farmacie, biotechnologie, medical device, clinische studies, etc.. M.b.v. de software zijn deze bedrijven in staat zowel de Amerikaanse (FDA) als de Europese inspecties te kunnen voorzien van gedocumenteerd bewijs dat zij voldoen aan de geldende GxP regelgeving.

Klantenkring
Diverse grote internationale farma bedrijven behoren tot onze klantenkring.

Zelfstandig bedrijf
In 2015 is het bedrijf fiscaal en juridisch als zelfstandig bedrijf opgezet waarbij ook het IP is veilig gesteld. Naast een ontwikkelkantoor in Nederland wordt er ook samengewerkt met een eigen bedrijf in Polen. Het klantenbestand is internationaal gericht, inmiddels zijn er meer dan 20 bedrijven die gebruik maken van de software. De ICT-oplossing wordt als een SaaS oplossing aangeboden op een infrastructuur die zowel voor de Europese als de Amerikaanse markt geschikt is. Het product is inmiddels meer dan 10 jaar op de markt en is zeer stabiel.

Reden verkoop
De belangrijkste reden voor het in de verkoop zetten van de software is dat de eigenaren met de andere delen van het bedrijf dermate succesvol zijn dat er te weinig focus overblijft voor het in de markt zetten van de software oplossing.

Gezocht naar
Daarom wordt gezocht naar een strategische partner die in staat is om het product op de markt te brengen. Zoals gezegd is er op dit moment door andere werkzaamheden te weinig focus voor wat betreft het op de markt zetten van de software. De ondernemers denken dat een strategische partner samen met hen de meest voor de hand liggende oplossing is, maar ze staan ook open voor andere alternatieve oplossingen. Een totale overname van de software is bespreekbaar.

Omzet
€ 500,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Zuid Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27369
Rechtsvorm
B.V.