Onderneming in ijzer- en staalbewerking

Groeiend bedrijf met goede reputatie


Beschrijving

Het betreft een groeiend bedrijf in ijzer en staal. Het bedrijf heeft een bestaansrecht van meer dan 35 jaar en heeft een goede reputatie opgebouwd, welke zij te danken heeft aan haar professionaliteit, inzicht, kwaliteit en flexibiliteit.

Bedrijf
Het bedrijf heeft éém eigenaar en 2 FTE. Het terrein is in bezit van de eigenaar en heeft een totale oppervlakte van 2600 m2. De bedrijfsoppervlakte (werkvloer) is nu 700 m2, deze is nog eens uit te breiden met 800 m2. Het kantoor, de kantine en sanitaire ruimtes hebben een oppervlakte van 100 m2. De onderneming wordt compleet ter overname aangeboden, dit is dus inclusief het bedrijfspand, materialen, machines, een vrachtauto met kraan, een grote bus en de inboedel. 

Geschikt voor 
De ondernemer/eigenaar zoekt een geschikte kandidaat die het bedrijf 100% wil overnemen. Het bedrijf is geschikt voor strategische kopers/investeerders en voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector. De eigenaar is bereid om een nader te bepalen periode aan te blijven om een zorgvuldige overdracht te begeleiden.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Omzet

€ 250.000

Winst

Nettowinst € 50.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#26095

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!