Focus op zorg en welzijn

Bedrijf dat met name aan zorginstellingen advisering biedt op gebied van informatieveiligheid en privacy. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 100.000

EBITDA

€ 10.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28420

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een bedrijf dat sinds 2014 aan met name zorginstellingen advisering en ondersteuning biedt op gebied van informatieveiligheid en privacy.

Klanten
Er zijn reeds bijna 30 vaste klanten binnengehaald, waaronder veel kleine thuiszorgorganisaties. De onderneming beschikt over een eigen aanpak en veel best practises.

Volgende groeifase
De eigenaar beschikt tevens over een uitgebreid netwerk en heeft ook zeker de ambitie om het bedrijf te laten groeien. Echter, wil voor die stap samen werken met een partner die met name de business development voor zijn rekening kan nemen, zodat hij zelf zich kan richten op de inhoudelijke kant van het werk. Het gaat niet zozeer om een financiële inbreng, maar wel om inzet en kennis.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.