In opdracht van gemeenten en waterschappen

Onderneming in inspectie riolen en gemalen in opdracht van gemeenten en waterschappen ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.150.000

EBITDA

EBITDA € 350.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29395

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een onderneming die reguliere inspectie van riolen en gemalen in opdracht van gemeenten en waterschappen én reiniging doet. Met een team van 6 specialisten en een bedrijfsleider is dit bedrijf een bekend merk in haar regio (Midden/Oost-Nederland).

Kerncijfers
De omzet blijkt niet vatbaar voor corona en is zeer stabiel. Door de gewonnen aanbestedingen brengt 2020 een groei van zo'n 20% en die groei zet (contractueel) door in 2021 en 2022. 

Wagenpark
Het wagenpark is grotendeels financial lease en ziet er goed uit. Tot nu toe komen de opdrachten voornamelijk binnen door ambtenaren die een herhaalaankoop doen. Maar in 2019-2020 is voor het eerst ingeschreven op twee aanbestedingen en beide zijn gegund.

DGA
De DGA is wegens omstandigheden het grootste deel van het jaar in het buitenland en besteedt op afstand zo'n 10 uur per week aan het maken van de planning en enkele telefonische contacten met klanten. Hij wil dat graag blijven doen in overleg met de koper.

Reden voor verkoop
Gezondheidsproblemen bieden de kans om dit zeer winstgevende bedrijf over te nemen.

MBI-kandidaat
Voor een MBI-kandidaat met lef is een groei mogelijk van nog eens 25% zonder verdere groei in personeel of materieel.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.