Onderneming in inspectie riolen en gemalen

In opdracht van gemeenten en waterschappen


Beschrijving

Een onderneming die reguliere inspectie van riolen en gemalen in opdracht van gemeenten en waterschappen én reiniging doet. Met een team van 6 specialisten en een bedrijfsleider is dit bedrijf een bekend merk in haar regio (Midden/Oost-Nederland).

Kerncijfers
De omzet blijkt niet vatbaar voor corona en is zeer stabiel. Door de gewonnen aanbestedingen brengt 2020 een groei van zo'n 20% en die groei zet (contractueel) door in 2021 en 2022. 

Wagenpark
Het wagenpark is grotendeels financial lease en ziet er goed uit. Tot nu toe komen de opdrachten voornamelijk binnen door ambtenaren die een herhaalaankoop doen. Maar in 2019-2020 is voor het eerst ingeschreven op twee aanbestedingen en beide zijn gegund.

DGA
De DGA is wegens omstandigheden het grootste deel van het jaar in het buitenland en besteedt op afstand zo'n 10 uur per week aan het maken van de planning en enkele telefonische contacten met klanten. Hij wil dat graag blijven doen in overleg met de koper.

Reden voor verkoop
Gezondheidsproblemen bieden de kans om dit zeer winstgevende bedrijf over te nemen.

MBI-kandidaat
Voor een MBI-kandidaat met lef is een groei mogelijk van nog eens 25% zonder verdere groei in personeel of materieel.

Omzet

€ 1.150.000

Winst

EBITDA € 350.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Midden Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29395

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!