Onderneming in interieur(op)bouw, warehousing. transport & opslag t.b.v. retail

Met goede naam in de branche


Beschrijving

Het aangeboden bedrijf houdt zich met name bezig met winkelinrichting, interieur(op)bouw, warehousing en transport & opslag in opdracht van een aantal vaste grotere retail-merken en retail-dienstverleners. De onderneming wordt geëxploiteerd vanuit een besloten vennootschap, is al een behoorlijk aantal jaren (zowel nationaal als internationaal) actief en heeft inmiddels een goede naam opgebouwd.

Bijzonderheden
In het jaar 2019 bedroeg de omzet ca. € 1,46 miljoen. met een gezonde winst na Vpb (ca. 10%). Ook voor dit jaar (2020) wordt weer een stijgende omzet en resultaat verwacht.

Medewerkers
Naast de meewerkende eigenaren zijn er momenteel vier vaste medewerkers in loondienst. Tevens wordt gebruik gemaakt van een ploeg ZZP’ers die bij (grotere) klussen worden ingezet.

Vestiging en huur
De hoofdvestiging van het bedrijf is gevestigd in een gehuurd pand (met een oppervlakte van ca. 2.500m2) op een industrieterrein in Noord-Holland. Ook is er een nevenvestiging (ca. 1.200m2) op een andere locatie in de omgeving, die wordt gebruikt voor opslag. De bijbehorende huurcontracten zijn in principe kortlopend en kunnen door de kopende partij zowel worden voortgezet als ook worden opgezegd.

Transactievorm
Gezien het feit dat de onderneming vanuit een besloten vennootschap wordt geëxploiteerd, wordt uitgegaan van een aandelentransactie.

Interessant voor
Het bedrijf is met name interessant voor strategisch kopende partijen die op diverse gebieden synergievoordelen kunnen behalen.

Meer informatie?
Er is een uitgebreider Informatiememorandum aanwezig, dat (op basis van een ondertekende Geheimhoudingsverklaring) aan serieus geïnteresseerde partijen beschikbaar kan worden gesteld.

Overnamesom
De overnamesom bestaat uit het eigen vermogen van de vennootschap op basis van ‘cash & debt’ -free, plus een bedrag aan goodwill dat is gebaseerd op de verdiencapaciteit van de onderneming.

Omzet

€ 1.450.000

Winst

EBITDA € 190.000

Aantal Fte

6-10

Regio

West Nederland

Sector

Detailhandel, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28682

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!