Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in IT beheer, support en managed services

Uitdagende directiepositie met aandeelhouderschap voor MBI kandidaat in ICT


Beschrijving

Gezocht wordt naar een MBI kandidaat voor een onderneming gespecialiseerd in IT support, beheer en managed services. De onderneming is een innovatieve totaalleverancier van hoogwaardige fullfilment voor IT infrastructuren met een specifieke focus op netwerk (virtuele) server en netwerkbeheer.

Bijzonderheden
Door excellente support en 24/7 proactieve monitoring en beheer op afstand garandeert onze opdrachtgever maximale continuïteit, veiligheid en beschikbaarheid van de IT infrastructuur. Het uitvoeren van migratie projecten en het inzetten/managen van clouddiensten behoort ook tot de kerncompetenties.

Werkgebied
Als werkgebied ligt de focus op Midden- en Zuid-Nederland. De onderneming is gevestigd in Noord/Oost-Brabant.

Afnemers
Onder anderen wordt gewerkt voor grotere (MKB) organisaties, zorgsector, medische groothandels, zakelijke dienstverleners, transportbedrijven, retail en maakindustrie, foodsector, technische groothandel en en bouwsector.

Medewerkers
Doorlopend zijn 25/30 medewerkers actief. 70 tot 80% van de omzet is recurring.

Reden verkoop
De huidige directeur (DGA) wil op afzienbare termijn een stapje terugdoen en zoekt een ervaren MBI-kandidaat op het gebied van managed services die bij gebleken geschiktheid, gefaseeerd een substantieel aandelenpakket kan verwerven.

Profiel MBI-kandidaat
Ondernemerskwaliteiten, (technische) kennis en kunde van de branche, commerciële slagvaardigheid en een pragmatische instelling voor deze uitdagende directiepositie met aandeelhouderschap wegen zwaarder dan de inbreng van kapitaal.

 

Omzet
€ 3,000,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Zuid Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27786
Rechtsvorm
B.V.