Onderneming in levering en montage van aluminium dakgoten

Het werkgebied richt zich met name op Zuid(west)-Nederland


Beschrijving

Het bedrijf is opgericht in 1993 door de huidige eigenaar en houdt zich voor 90% bezig met de levering en montage van naadloze aluminium dakgoten in hoofdzakelijk de agrarische sector (stallen en schuren). De werkzaamheden vinden altijd op locatie plaats. Het werkgebied richt zich met name op Zuid(west)-Nederland. De overige werkzaamheden (10%) betreffen voornamelijk kleinschalig zinkwerk. 

Bijzonderheden
De opdrachtgevers zijn aannemers en bouwbedrijven (stallenbouw). Met het grootste gedeelte van deze opdrachtgevers is het bedrijf al vanaf de oprichting werkzaam. Daarnaast zijn er met regelmaat particuliere opdrachtgevers voor bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden. 

Groeipotentieel
De toekomst biedt naast de bestaande werkzaamheden voldoende kansen om bijvoorbeeld ook in de woningbouwmarkt actief te worden.

Financieel
De onderneming heeft een jaarlijkse omzet van ca. € 650.000 met een gemiddelde brutomarge van 50% en een genormaliseerde EBITDA van 16,5%.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet

€ 650.000

Aantal Fte

2-5

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#25287

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!