Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in metaal constructies

Actief in zowel grote als kleine constructies, alsmede lichte constructies waaronder balustrades en trappen


Beschrijving

Het bedrijf betreft een gerenommeerde onderneming met een bestaansrecht van meer dan 25 jaar, actief in zowel grote als kleine constructies, alsmede lichte constructies waaronder balustrades en trappen. De onderneming heeft zowel nationaal als internationaal een uitstekende naam en reputatie opgebouwd, welke zij dankt aan haar kwaliteit, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Daarnaast vervult het bedrijf desgewenst de gehele regie over het proces van ontwerp tot oplevering.

Bijzonderheden
Het bedrijf is in handen van een zeer ervaren ondernemer duo. In de afgelopen periode zijn veel verantwoordelijkheden overgedragen aan een sterk en betrokken managementteam. De onderneming kent tussen de 35-45 vakkrachten vanuit verschillende disciplines en maakt daarnaast gebruik van inleenkrachten. De onderneming is gevestigd in een modern bedrijfspand voorzien van een compleet uitgeruste productieruimte en kantoor. het bedrijfspand is in eigendom van de onderneming en is onderdeel van de transactie.

Klanten
De trouwe klantenkring van de onderneming bestaat uit aannemers, bouwbedrijven, vastgoedorganisaties en internationale familiebedrijven. Het metaalconstructiebedrijf opereert vanuit Zuid-/Midden-Nederland. 

Transactie
De huidige rechtsvorm van de onderneming betreft een besloten vennootschap. De beoogde transactie is een overdracht van 100% van de aandelen.

Reden van verkoop
De ondernemers kennen geen directe opvolging en zoeken een(strategische)partij die de groei- en ontwikkelingskansen van hun onderneming verder kan benutten. Daarnaast spelen persoonlijke omstandigheden een rol.  Een van de ondernemers is bereid om (indien gewenst) een nader te bepalen periode aan te blijven om een zorgvuldige overdracht te begeleiden.

Profiel koper

    • Strategische koper
    • Investeringsmaatschappij
    • Vermogende MBI-kandidaat

Financiële informatie

    • Omzet indicatie 2018 € 10.000.000
    • EBITDA indicatie 2018 € 1.000.000
Omzet
€ 10,000,000
Winst
EBITDA € 1,000,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26920
Rechtsvorm
B.V.