Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in montage en levering raamdecoratie

Bedrijf werkt in projecten en met particuliere consumenten


Beschrijving

Berdrijf is al 15 jaar in deze sector aan het werk en heeft zodoende een groot klantenbestand opgebouwd. Het bedrijf is actief in het leveren en monteren van gordijnen, binnen-zonwering, gordijn railsystemen en schilderijophangsystemen met een probleemloze werking. Hierbij speelt montage de belangrijkste rol.

Bijzonderheden
De onderneming heeft voornamelijk de montage tot onze specialiteit gemaakt met alle benodigde apparatuur, kennis en ervaring. Voor projectinrichters het inmeten, leveren, bewerken en monteren van gordijnrail (A-merken) op locatie. Voor particulieren inmeten, leveren en monteren van alle raamdecoratie van A-merken. 

Website
Er is een website met sterke conversie (wekelijks aanvragen) alsmede een facebook pagina, instagram pagina en google bedrijfspagina.

Bedrijfspand
Bedrijfspand met winkel/woonhuis (inhoud 1000 m3) waarin een showroom is gevestigd met alle modellen cq stoffen. Er is een gehele winkelinventaris, kantoorinventaris en voorraad (railsystemen) aanwezig. Dit kan op hele korte termijn betrokken worden bij de werkzaamheden.

Koopprijs pand
Indicatie koopprijs pand € 220.000,-.

Omzet
€ 100,000
Winst
€ 35,000
Aantal FTE
1
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Detailhandel
Profielnummer
#27011
Rechtsvorm
Eenmanszaak