Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in online administratieve oplossingen

Besparend voor opdrachtgevers en gemak voor freelancers


Beschrijving

Deze startup / scale up is opgericht in 2013 en biedt administratieve oplossingen via mobiel en online applicaties als SaaS (Software as a Service) oplossing aan. Via dit Cloud-based platform kunnen freelancers en hun opdrachtgevers eenvoudig samenwerken en administratieve informatie delen en uitwisselen. Dit platform bespaart voor opdrachtgevers en levert gemak voor freelancers. De onderneming staat op het punt enkele grotere bedrijven aan te sluiten. De verwachting is dat het vliegwiel hierna zal gaan draaien en dat het schaalbare model ook in het buitenland uitgerold zal worden.

Kerncijfers
Tot op heden zijn er bijna 10.000 freelancers aangesloten op het platform. Hiervan maakt een klein deel gebruik van de betaalde diensten. Omzet momenteel ca. € 100.000 per jaar. Tot op heden is ca. €200.000 geïnvesteerd in de ontwikkeling van het systeem, los van de bestede uren voor in-house productontwikkeling e.d.

Bijzonderheden
Het platform is geheel gratis voor freelancers. Er zijn tegen betaling wel aanvullende diensten af te nemen. De opdrachtgevers die de freelancers inhuren betalen voor de dienstverlening op abonnementsbasis, afhankelijk van de grootte en de flexibele arbeidsschil. De verwachting is dat het eerste jaar cash flow neutraal zal zijn en daarna een hoog rendement.

Kapitaalbehoefte
€300.000 is nodig als groeikapitaal, vooral bestemd voor marketing, sales en eventuele verdere (in-house) productontwikkeling. 

Profiel koper
Gezocht wordt naar een betrokken partner/investeerder, die niet alleen geld inbrengt, maar tevens een meerwaarde kan bieden op met name marketing- en sales gebied.  

Omzet
€ 100,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#20963