Onderneming in SaaS (web-)applicaties

Allround webontwikkelingsbureau met loyaal en terugkerend klantenbestand


Beschrijving

Het bedrijf is ontstaan vanuit het ontwikkelen van webapplicaties in een SaaS-vorm al zo'n 15+ jaar. Door jarenlange trouwe klanten is er een vaste basis voor verdere uitbouw.

Kerncijfers
De omzetprognose voor 2020 bedraagt € 450.000, waarvan een groot deel op basis van herhalende inkomsten door onderhoud-/hostingcontracten.

Producten
Er worden meerdere maatwerk (web-)softwareomgevingen aangeboden. De grootste hiervan is een eigen SaaS-omgeving waarin webshops, websites, ERP, boekhouding en planning tezamen komt. Daarnaast wordt er op regelmatige basis losse projecten agile ontwikkeld. Ook (web-)apps zijn onderdeel van het portfolio.

Profiel koper
De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben. De onderneming zal een volgende stap kunnen maken als de koper een sterk commercieel vermogen heeft om de aanwezige kennis en ervaring verder uit te bouwen. De koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI-kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie. Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.

Transactievorm
De transactievorm kan in overleg worden bepaald.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Ook kan het interessant zijn voor ervaren ondernemers uit de branche die een nieuwe commerciële uitdaging zoeken.

Omzet

€ 450.000

Winst

Nettowinst € 60.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29135

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!