Onderneming in schoenen met zorg

Voor mensen met 'moeilijke' voeten


Beschrijving

De onderneming bestaat dit jaar 15 jaar en is opgericht door de huidige eigenaar. Het bedrijf levert schoenen aan mensen met ‘moeilijke’ voeten. Met een feitelijk mobiele winkel worden de klanten bezocht op hun woonlocaties in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en serviceflats. Meestal in een ruimte in het huis (hal, restaurant of recreatieruimte) wordt in een oogwenk de winkel-presentatie opgebouwd en de klanten bediend.

Bijzonderheden
Op een heel persoonlijke en klantgerichte wijze worden adviezen gegeven, de schoenen aangemeten, verkocht en bijna altijd direct geleverd uit voorraad.

Kerncijfers
De brutomarge is ruim 80% van de omzet. Het huidige resultaat (Ebitda) bedraagt ca. € 100.000,-. Er zijn geen bankschulden. 

Magazijn-locatie
Daarnaast is er een grote magazijn-locatie (huur) waar ook klanten worden ontvangen op afspraak. Alle schoenen zijn van een zeer hoge kwaliteit, worden geproduceerd in Europa (kwaliteit-garanties) en zijn ontwikkeld door zeer ervaren designers.  De onderneming is zeker uit te breiden naar een groter werkgebied en meer locaties.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd in de regio Den Bosch met uitstekende verbindingen naar de klanten.

Vraagprijs
De verkoopvraagprijs voor deze onderneming inclusief alle activa bedraagt € 290.000. 

Geschikt voor
Dit bedrijf is geschikt voor een MBI’er met een commerciële achtergrond, met feeling voor zorgverlening, dan wel voor een strategische koper die zijn huidige activiteiten winstgevend wil uitbreiden. Een unieke kans om een zeer bijzonder ‘niche’ bedrijf te kunnen overnemen.

Omzet

€ 300.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Detailhandel, Gezondheidszorg & farmacie

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#27054

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!