Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in schoenen met zorg

Met een feitelijk mobiele winkel worden de klanten bezocht op hun woonlocaties


Beschrijving

De onderneming bestaat dit jaar 15 jaar en is opgericht door de huidige eigenaar. Het bedrijf levert schoenen aan mensen met ‘moeilijke’ voeten.

Bijzonderheden
Met een feitelijk mobiele winkel worden de klanten bezocht op hun woonlocaties in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en serviceflats. Meestal in een ruimte in het huis (hal, restaurant of recreatieruimte) wordt in een oogwenk de winkel-presentatie opgebouwd en de klanten bediend. Op een heel persoonlijke en klantgerichte wijze worden adviezen gegeven, de schoenen aangemeten, verkocht en bijna altijd direct geleverd uit voorraad.

Magazijn-locatie
Daarnaast is er een grote magazijn-locatie (huur) waar ook klanten worden ontvangen op afspraak. Alle schoenen zijn van een zeer hoge kwaliteit, worden geproduceerd in Europa (kwaliteit-garanties) en zijn ontwikkeld door zeer ervaren designers.  De onderneming is zeker uit te breiden naar een groter werkgebied en meer locaties.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd in de regio Den Bosch met uitstekende verbindingen naar de klanten.

Kerncijfers
De brutomarge is ruim 80% van de omzet! Het huidige resultaat (Ebitda) bedraagt ca. € 100.000,-. Er zijn geen bankschulden. 

Vraagprijs
De verkoopvraagprijs voor deze onderneming inclusief alle activa bedraagt € 290.000. 

Geschikt voor
Dit bedrijf is geschikt voor een MBI’er met een commerciële achtergrond, met feeling voor zorgverlening, dan wel voor een strategische koper die zijn huidige activiteiten winstgevend wil uitbreiden. Een unieke kans om een zeer bijzonder ‘niche’ bedrijf te kunnen overnemen.

Omzet
€ 300,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel, Gezondheidszorg & farmacie
Type klanten
B2C
Profielnummer
#27054
Rechtsvorm
VOF