In met name de Benelux waarbij voor België

De onderneming is in 2017 opgericht en heeft zich gericht op de ontwikkeling van een garnalenpaté. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 690.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Agri & food
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28605

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is in 2017 opgericht en heeft zich in 2018 met name gericht op de ontwikkeling van een garnalenpaté.

Bijzonderheden
Helaas is deze in 2019 ondanks positieve respons op de beurs in Hong Kong (nog) niet succesvol verkocht in Azië en worden momenteel de mogelijkheden verkend om de 4 SKUs (2x garnalenpate en 2x zalmpate) te verkopen aan de retail in Europa. Bij voorkeur heeft een MBI-kandidaat al lijntjes lopen met de retail.

Verkoop
Daarnaast worden er (on)gepelde garnalen verkocht in met name de Benelux waarbij voor België gebruikt wordt gemaakt van een handelsagent). De gerealiseerde omzet in 2019 bedroeg EUR 690.000 (2018: EUR 10k) en in verband met te weinig focus (lees tijd) van drie bestaande aandeelhouders is er de mogelijkheid om een belang van 50% over te nemen in deze onderneming.

Ervaring
De MBI-kandidaat heeft bij voorkeur reeds ervaring in 'food' en met de verkoop aan retailers.

Interesse?
Voor meer informatie, neem contact op door onderaan een reactie te plaatsen. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.