Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming op gebied van echtscheidingsbemiddeling

Organisatie met goede naamsbekendheid, sterke reputatie en landelijke dekking


Beschrijving

Aangeboden wordt een onderneming gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling. De onderneming is 15 jaar actief op de markt en heeft een goede naamsbekendheid en een sterke reputatie. Het betreft een community met 15 aangesloten leden die zorgen voor een landelijke dekking.

Bijzonderheden
Er is geen personeel in vaste dienst. De onderneming wordt op commercieel -, juridisch -, strategisch - en financieel gebied ondersteund door ZZP-ers. Leden betalen een vaste fee per maand voor deze ondersteuning.

Locatie
Onderneming is niet locatie gebonden. Er is geen fysiek hoofdkantoor.

Kans
De ondernming is met name geschikt voor bedrijven die al actief zijn in deze branche en hun positie willen versterken of bedrijven die aanpalende activiteiten ontplooien. Daarnaast is dit een mooie mogelijkheid voor een MBI-kandidaat die nieuw (commercieel) elan kan toevoegen aan de organisatie.

Meer informatie?
Na een eerste oriënterende bespreking zal, na accordering door onze opdrachtgever, uitgebreide informatie worden verstrekt in de vorm van een informatie memorandum. Alleen met serieuze kandidaten zullen besprekingen gevoerd worden.

Reden van verkoop
De huidige eigenaar heeft elders een directiefunctie aanvaard.

Kerncijfers
De onderneming draait een omzet van circa € 100.000 (2018) bij een positief exploitatieresultaat. De onderneming wordt 'cash and debt free' opgeleverd. De vraagprijs bedraagt € 135.000.

Aangeboden belang
De verkoper wil 100% van de aandelen verkopen.

Omzet
€ 100,000
Winst
Nettowinst € 10,000
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Zakelijke dienstverlening
Profielnummer
#27090
Rechtsvorm
B.V.