Zoekt investeerder(s) voor 150.000 euro

Online aanbieder van geestelijke gezondheidszorg zoekt een investeerder. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

EBITDA € 200.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29873

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een digitale zorgaanbieder die zich richt op e-Health en andere online zorgprogramma's is op zoek naar investeerders die kunnen helpen om winstgevende groei te faciliteren. Dit is een groeiend bedrijf met aantrekkelijke toekomstperspectieven.

Bijzonderheden
Het bedrijf is gestart in 2020 en heeft nu een omzet niveau van circa €30.000 per maand. We willen nu graag verder opschalen met behulp van de investering. Het gebruikt innovatieve oplossingen om een goed programma voor geestelijke gezondheidszorg te bieden, gericht op burn-out, depressie en angststoornissen. Het bedrijf werkt 100% online.

Huidige markt
Alleen al in Nederland staan meer dan 90.000 patiënten op de wachtlijst voor geestelijke gezondheidszorg. Door de COVID-19 crisis groeit de behoefte snel en groeit de acceptatie van online behandeling snel. De Nederlandse overheid en verzekeringsmaatschappijen willen online gezondheidszorg om verschillende redenen motiveren. Kortom dit is een zeer gunstige tijd om online gezondheidszorg te bieden. 

Groeiperspectieven
Dit is een aantrekkelijke blue ocean opportunity voor een bedrijf dat een hoogwaardige online service biedt. De cliënt kan vanuit de eigen vertrouwde omgeving de behandeling volgen op tijden die hem/haar uitkomen. Mede door de hoge behandelfrequentie zijn de behandelresultaten goed. Het bedrijf speelt in op het verborgen arbeidsmarktpotentieel voor psychologen die graag online werken vanuit huis. Hierdoor kan men werven uit een grote arbeidsmarkt, wat een snelle groei mogelijk maakt. De aanmeldingen van cliënten groeien snel. Het bedrijf is schaalbaar en combineert een hoogwaardige service met een aanzienlijk kostenvoordeel.

Verwachte omzetgroei
De onderneming verwacht dat het bedrijf zal groeien van 0,5 tot 1 miljoen in 2021 naar 10 miljoen euro in het vijfde jaar met een aantrekkelijke EBITDA van 20% -25%. 

Propositie
De onderneming is op zoek naar investeerders die:

  •  Investeerders die onze visie delen en met ons een positieve impact willen maken op de geestelijke gezondheidszorg!
  • Meedenken en feedback op de strategie en bij het opschalen
  • Groeifinanciering om GGZonline in Nederland op de kaart te zetten!

Financieringsbehoefte
De financieringsbehoefte is 150.000 euro waarvoor de onderneming bereid is een aandeel van 10% aan te bieden. De middelen worden gebruikt voor de financiering van werkkapitaal, marketing en organisatieontwikkeling. Kleinere investeringen zijn ook bespreekbaar.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.