Online diner-at-home bestelplatform

Zoekt kapitaalinjectie van één miljoen euro


Beschrijving

Deze early stage start-up betreft een onderneming welke zich richt op het creëren van een uit eten-beleving bij mensen thuis, met culinaire creaties van restaurants in het hoge segment. De onderneming is gestart in 2020 en diverse gerenommeerde restaurants in Nederland maken reeds onderdeel uit van dit unieke concept. 

Bijzonderheden
Het businessmodel is niet uitsluitend gericht op het leveren van hoogstaande en heerlijke culinaire creaties, maar richt zich tevens op het creëren van een unieke belevenis door de wijze van bezorging en service.

Kansen
De huidige marktomstandigheden bieden kansen voor de korte en lange termijn. De onderneming is derhalve op zoek naar een investeerder met kennis van het opschalen van een online bezorgplatform in combinatie met het leveren van producten in het hoge segment.

Benodigde investering
Benodigde investering bedraagt circa EUR 1mln, waarbij de voorkeur uitgaat naar een combinatie van equity en een (achtergestelde) lening.

Interesse
Indien er concrete interesse is, kan er na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst aanvullende informatie worden verstrekt.

Omzet

€ 250.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Horeca, toerisme & recreatie, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29317

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!