Online foodplatform zoekt mede-ondernemers

Voor verdere groei en versterking van het ondernemersteam


Beschrijving

Voor de verdere groei en versterking van het concept is het bedrijf op zoek naar ondernemers met een hart voor (food-)journalistiek en contentcreatie. Op dit moment heeft het foodplatform een redactie voor Rotterdam en Amsterdam en zoekt het lokale ondernemers die de bestaande steden willen overnemen of nieuwe steden willen openen binnen het concept. Het openen en runnen van nieuwe steden is mogelijk op franchisebasis. We bieden een compleet businessmodel aan in ruil voor een licentiestructuur.

Bijzonderheden
Het foodplatform heeft een prijswinnende site en techniek en naast deze zaken biedt het een uitgewerkt plan met procedures, systemen en een onboardingstraject waarmee de (startende) ondernemer snel up and running is. Tevens zijn kant-en-klare diensten en producten beschikbaar die de ondernemer kan inzetten om de omzet op te bouwen. Ook profiteer je mee van landelijk gegenereerde omzet. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer is op zoek naar een (strategische) partner om samen de onderneming verder te laten groeien. 

Omzet

€ 150.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Agri & food, IT, online & e-commerce, Participatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29393

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!