Voor de verdere lancering, inkomsten via abonnementen

In de afgelopen jaren is deze oefenwereld ontwikkeld speciaal voor basisscholieren van groep 1 t/m 8. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 250.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Overig

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#28628

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

In de afgelopen jaren is deze oefenwereld ontwikkeld speciaal voor basisscholieren van groep 1 t/m 8. In deze online wereld staan tienduizenden vragen voor de verschillende vakken van de basisschool (rekenen, taal, begrijpend lezen enz.). Leerlingen kunnen in deze wereld op een leuke, speelse manier oefenen.

Bijzonderheden
Leerlingen behalen punten indien zij vragen correct beantwoorden en krijgen (video)uitleg indien ze een vraag niet begrijpen. Ouders kunnen middels een rapport terugzien wat de leerling heeft geoefend.

Project
Voor de huidige ondernemers is dit een zij-project en zij hopen iemand aan te trekken die de tijd en/of middelen heeft om alle potentie uit de oefenwereld te halen.

Marketing
Marketing kennis is in huis en al in gang gezet. De eerste honderd+ abbonementen lopen al. Programmeertaal: Python.

Geschikt voor
Zeer geschikt voor ondernemers/investeerders met passie voor het onderwijs. Daarnaast geschikt voor onderwijzers die nieuwe vragen en uitlegvideo's kunnen blijven ontwikkelen voor leerlingen.

Meer informatie?
Neem contact op voor een DEMO account, verdere informatie en interesse.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.