Online publisher persoonlijke (mobiele) technologie

Met eigen content en geavanceerde product- en prijsvergelijkers


Beschrijving

De onderneming is een marktleidende, toonaangevende en innovatieve online publisher op het gebied van tech-producten en exploiteert via eigen websites en mobiele applicaties meerdere gespecialiseerde online platformen voor consumenten.

Marktpositie
De onderneming heeft een unieke marktpositie in Nederland verworven door haar onderscheidende competenties op het gebied van content, tools, marketing en technologie en door succesvol in te spelen op nieuwe trends, verdienmodellen en technologische opportunities.

Bezoekers
De onderneming bereikt maandelijks circa 3 miljoen bezoekers en speelt met elk platform in op specifieke gebruikers-behoeften en voorkeuren met eigen content en geavanceerde product- en prijsvergelijkers.

Medewerkers
Met een team van ruim 20 hoogopgeleide en gespecialiseerde professionals (ca. 15 FTE) is de onderneming een van de weinige full service-spelers in Nederland en een autoriteit in haar niche.

Klanten
Klanten betreffen vooral premium (online) adverteerders en webwinkels. In 2019 telde de onderneming circa 50 unieke klanten en betrof de omzet ruim € 1,7 miljoen.

Locatie
De onderneming is gevestigd in Midden-Nederland. Het kantoor wordt gehuurd tegen flexibele voorwaarden en biedt voldoende ruimte voor toekomstige groei van de onderneming.

Reden verkoop
De belangrijkste verkoopoverweging van de aandeelhouder is dat, mede door de sterke groei van de onderneming, de rol van de aandeelhouder niet meer past bij de persoonlijke ambitie van de aandeelhouder.

Omzet

€ 1.700.000

Winst

EBITDA € 550.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Midden Nederland

Sector

IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29299

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!