Online recruitmentplatform voor de transportsector

Met een pool van meer dan 400 chauffeurs
Online platform in de transportsector ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30861

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Online platform dat recruitment in de logistiek eenvoudig maakt. Met dit platform kunnen opdrachtgevers die op zoek zijn naar chauffeurs zonder tussenschakel contact zoeken met de gewenste chauffeur. Middels een aantal filters zoekt de opdrachtgever door een pool van inmiddels meer dan 400 chauffeurs. Dit model is eenvoudig te specificeren naar rijbewijs B, rijbewijs C/CE, buitenland, etc. Dit kan ook aangeleverd worden.

Businessmodel
Er zijn veel type verdienmodellen aan te koppelen. Zo kunnen opdrachtgevers nu betalen voor het ontgrendelen van een X aantal chauffeursprofielen per maand. Mogelijk kunnen de kosten ook bij de chauffeurs liggen, kan er gedacht worden aan een freemium-model of kunnen relevante partijen adverteren op het platform, zodat het platform voor gebruikers kostenvrij is. 

Bijzonderheden
Met het bijschaven van het concept en de daadwerkelijke oplevering van het platform is ongeveer een jaar mee gemoeid geweest. Sinds 2 maanden staat het platform live en lag de focus in de eerste periode op het binnenhalen van chauffeurs (social media, Indeed, organisch). Op dit moment zijn er 435 geregistreerde profielen, waarbij het een gezonde mix is van freelancers en chauffeurs die een vaste baan zoeken.

Kerncijfers
De focus ligt nu op sales, er is nog geen omzet. Er zijn inmiddels 3 proefaccounts en er is al een toezegging gedaan van een klant begin 2021. Ondernemer heeft sinds kort een bedrijf overgenomen waar hij dermate veel tijd mee kwijt is, dat hij dit platform wilt afstoten. Vandaar dat hij erg flexibel is.

Overdracht
Platform gemaakt in Django, ervaren developer bereid om te helpen. Overdracht van website i.c.m. kwalitatief sterk platform dat multi-inzetbaar is. Overname van de BV of uitsluitend het platform is beide bespreekbaar.

Meerdere talen
Platform in zowel Engels als Nederlands. 

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategie├źn. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.