Ontwerpbureau webdesign en hosting (school-)websites

Trouwe klantenkring met meerjarige contracten


Beschrijving

Een groeiend ontwerpbureau met hostingservice voor websites en helpdesk. De organisatie heeft een interessante klantengroep uit de onderwijsmarkt verspreid over heel Nederland. De helft van de omzet wordt gegenereerd uit abonnementen die vaak meerjarig zijn vastgelegd.

Klanten
De overwegend zeer tevreden en trouwe klantenkring bestaat uit 150+ scholen en schoolbesturen in heel Nederland. Professionalisering van online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker voor scholen. Er is dus sprake van een groeimarkt.

Service
Ontwerp, bouw, onderhoud en support van websites beslaan het grootste deel van de omzet. Daarnaast biedt het bureau grafisch ontwerp en drukwerkbegeleiding. De focus ligt op websites en de bijbehorende (meerjarige) servicecontracten.

Locatie
Het bureau is gevestigd in West-Nederland en heeft 2-3 FTE. Klanten zijn in heel Nederland gevestigd en daardoor niet gebonden aan de huidige standplaats. Het huidige personeel kan goed op afstand werken.

Overname
Overname van personeel en inventaris: in overleg. Het onderwijs wordt via een aparte handelsnaam bediend en is het deel dat ter overname wordt aangeboden.

Omzet

€ 250.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#29686

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!