Trouwe klantenkring met meerjarige contracten

Ontwerpbureau web design en hosting van (school)websites met een trouwe klantenkring ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 250.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29686

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Een groeiend ontwerpbureau met hostingservice voor websites en helpdesk. De organisatie heeft een interessante klantengroep uit de onderwijsmarkt verspreid over heel Nederland. De helft van de omzet wordt gegenereerd uit abonnementen die vaak meerjarig zijn vastgelegd.

Klanten
De overwegend zeer tevreden en trouwe klantenkring bestaat uit 150+ scholen en schoolbesturen in heel Nederland. Professionalisering van online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker voor scholen. Er is dus sprake van een groeimarkt.

Service
Ontwerp, bouw, onderhoud en support van websites beslaan het grootste deel van de omzet. Daarnaast biedt het bureau grafisch ontwerp en drukwerkbegeleiding. De focus ligt op websites en de bijbehorende (meerjarige) servicecontracten.

Locatie
Het bureau is gevestigd in West-Nederland en heeft 2-3 FTE. Klanten zijn in heel Nederland gevestigd en daardoor niet gebonden aan de huidige standplaats. Het huidige personeel kan goed op afstand werken.

Overname
Overname van personeel en inventaris: in overleg. Het onderwijs wordt via een aparte handelsnaam bediend en is het deel dat ter overname wordt aangeboden.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.