Ontwerpbureau webdesign en hosting (school-)websites

Trouwe klantenkring met meerjarige contracten
Ontwerpbureau web design en hosting van (school)websites met een trouwe klantenkring ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 250.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29686

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Een groeiend ontwerpbureau met hostingservice voor websites en helpdesk. De organisatie heeft een interessante klantengroep uit de onderwijsmarkt verspreid over heel Nederland. De helft van de omzet wordt gegenereerd uit abonnementen die vaak meerjarig zijn vastgelegd.

Klanten
De overwegend zeer tevreden en trouwe klantenkring bestaat uit 150+ scholen en schoolbesturen in heel Nederland. Professionalisering van online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker voor scholen. Er is dus sprake van een groeimarkt.

Service
Ontwerp, bouw, onderhoud en support van websites beslaan het grootste deel van de omzet. Daarnaast biedt het bureau grafisch ontwerp en drukwerkbegeleiding. De focus ligt op websites en de bijbehorende (meerjarige) servicecontracten.

Locatie
Het bureau is gevestigd in West-Nederland en heeft 2-3 FTE. Klanten zijn in heel Nederland gevestigd en daardoor niet gebonden aan de huidige standplaats. Het huidige personeel kan goed op afstand werken.

Overname
Overname van personeel en inventaris: in overleg. Het onderwijs wordt via een aparte handelsnaam bediend en is het deel dat ter overname wordt aangeboden.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.