Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Ontwikkelaar plug & play webshop-app

Investeerder / belegger gezocht


Beschrijving

Om de eerste groeifase te faciliteren is deze onderneming op zoek naar een investeerder / belegger. De onderneming is een spin-off van een gevestigde online-marketingonderneming. De spin-off begeeft zich in de ontwikkelingsfase. Een prototype is reeds beschikbaar en zal in de loop van 2018 vermarkt kunnen worden.

Het platform is in staat om bestaande webshops te koppelen aan een webshop-app. Door de ontwikkelde plugin is deze app gemakkelijk aan iedere webshop te koppelen. De webshop-app kan volgens iedere huisstijl worden ingericht.

De webshop-app zal worden aangeboden in abonnementsvorm. Tegen een eenmalige vergoeding zal de app beschikbaar worden gesteld en opgenomen worden in de app stores van Google en Apple. Daarnaast zal een maandelijkse vergoeding worden gevraagd.


Kerncijfers
De geschikte kandidaat kan zowel een strategische partij als een financiële partij zijn. Gezien het trackrecord van de ondernemer is bedrijfskundige input waardevol, maar niet noodzakelijk. De totaal benodigde investering bedraagt € 300.000. De ondernemer zal zelf minstens € 50.000 inbrengen. De minimale investering van een Kandidaat is € 50.000.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil verdere groei van de onderneming financieren door een deel van de aandelen te verkopen.

Omzet
€ 100.000
Medewerkers
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Branche
IT & Online
Profielnummer
#23395
Rechtsvorm
B.V.