Ontwikkelaar woningen, appartementen, utiliteitsbouw

Tevens renovatie en onderhoud
Ontwikkelende aannemer is van oudsher een familiebedrijf zoekt overnamekandidaat. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 21.000.000

EBITDA

EBITDA € 1.000.000

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29934

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is van oudsher een familiebedrijf. De activiteiten bestaan uit eigen ontwikkeling en bouw van woningen, appartementen, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. De groep heeft daarmee een brede klantenkring en is een allround partner in de bouw. 

Reden verkoop
De DGA wil op middellange termijn een stap terug doen en de organisatie in goede handen achterlaten. De DGA blijft de komende jaren dan ook nog graag verbonden en werkzaam in de onderneming. Het betreft een financieel gezonde ontwikkelaar en aannemer welke de afgelopen jaren mooie en stabiele resultaten heeft laten zien.

Aangeboden belang
De directeur en tevens grootaandeelhouder is op zoek naar een koper voor een volledige of gedeeltelijke overdracht van de aandelen.

Profiel koper
De onderneming kan interessant zijn voor strategische kopers die haar marktaandeel verder willen vergroten en middels synergiën verdere waarde kunnen creëren. De onderneming is tevens interessant voor investeerders die kunnen bijdragen aan verdere professionalisering van de organisatie en middels additionele kapitaalinbreng de groei zouden kunnen versnellen. Wij nodigen ook management buy-in kandidaten uit om te reageren.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!