Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Opleidingsinstituut dat gebruik maakt van de combinatie van e-learning en ‘fysieke presence’

Voornaamste klanten zijn de overheid, bancaire sector, mediasector en het onderwijs


Beschrijving

De onderneming is een jonge onderneming met drie locaties in de Randstad. Zij heeft een in-house ontwikkeld, hoogwaardig leersysteem en maakt gebruik van de combinatie van e-learning en ‘fysieke presence’. Hierdoor kunnen cursisten op de voor hen meest passende wijze trainingen volgen. Het aanbod van trainingen is zeer divers en bovendien kan met elke training op elk gewenst moment worden gestart.

Trainingen

De onderneming verzorgt een zeer divers aantal trainingen met de focus op IT-eindgebruikers, kantoorwerk en marketeers & communicatieprofessionals. De overheid, de bancaire sector, het onderwijs en de mediasector behoren tot de kerndoelgroep.

Medewerkers

Bij onderneming werken thans circa 10 medewerkers. Het bedrijf beschikt over een zelfstandig werkend team, met alle gemakken uitgeruste trainingsruimtes en over de belangrijkste certificeringen die nodig zijn in haar branche. De onderneming geeft tevens lesmateriaal uit en heeft klanten door heel Nederland.

Gezocht naar

De huidige aandeelhouders zijn op zoek naar een MBI-kandidaat met ervaring als een commerciële manager op het gebied van trainingen en opleidingen. De huidige aandeelhouders zijn voornemens de kandidaat op termijn middels een aandelenbelang te laten participeren.

Meer informatie?

Bij interesse, wordt na ondertekening van een GHV, de naam van de onderneming gedeeld. Vervolgens kan een gesprek met de huidige aandeelhouders worden ingepland.

Omzet
€ 1,100,000
Winst
EBIT € 65,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28369
Rechtsvorm
B.V.