Opleidingsinstituut voor doktersassistenten

Gecertificeerde opleiding met groot groeipotentieel


Beschrijving

Een instituut dat avondopleidingen tot doktersassistente en medisch secretaresse verzorgt in het midden van het land. De opleidingen zijn speciaal ontworpen voor volwassenen, die toe zijn aan een vervolgstap in hun leven. Het bedrijf is actief sinds 2006. Inmiddels hebben ze zo’n 1.000 diploma’s mogen uitreiken.

Erkenning
Het instituut is een niet bekostigde onderwijsinstelling en heeft een erkenning om mensen in deeltijd op te leiden tot het beroep van doktersassistente. Deze erkenning is afgegeven door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dat betekent dat zij doktersassistenten mogen opleiden op MBO4-niveau.

Medisch secretaresse
Daarnaast verzorgt het instituut de opleiding tot medisch secretaresse. Daarvoor staan ze geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs als erkende opleiding. Dit is geen officiële MBO4-opleiding, maar heeft wel het MBO4-niveau.

Vraag naar opleiding
Er is een enorme vraag naar de opleiding en specifiek bij dit opleidingsinstituut. Inmiddels wordt nu hard gewerkt aan het opstarten van een tweede locatie in het land.

Omzet

€ 488.000

Winst

EBITDA € 168.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening, Overig

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#28950

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!