Oplossingsgericht transportbedrijf

Diverse facetten van transport
Oplossingsgericht transportbedrijf ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 5.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

West Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30688

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het transportbedrijf is opgericht in 2003 door de huidige eigenaren. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en staat goed aangeschreven bij de klanten. Het bedrijf is gevestigd op een goede locatie in de Randstad.

Bijzonderheden
De onderneming heeft diverse keurmerken. De vele activiteiten die worden uitgevoerd zijn o.a. warehousing, koeriersdiensten, luchtvrachtvervoer en sneltransport.

Personeel
Naast de eigenaren zijn er ca. 40 medewerkers in dienst. Hiervan werken er een aantal parttime.

Wagenpark
De onderneming beschikt over een modern wagenpark.

Klantenkring
Door de hoeveelheid aan facetten van transport binnen dit bedrijf is de klantenkring goed verdeeld.

Kerncijfers
Het bedrijf heeft vorig jaar wat betreft de omzet last gehad van Covid-19. Door kritisch te zijn op de kosten en de sterke groei van een dochteronderneming heeft het bedrijf ondanks dit toch een mooi groei in de winst gemaakt. In 2020 is er een omzet gerealiseerd van € 5.500.000 en voor 2021 wordt er een omzet verwacht van € 6.000.000.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de aandelen van het transportbedrijf bedraagt € 6.000.000. Dit is inclusief een eigen vermogen van ongeveer € 1.100.000.

Geschikt voor
Een bijzondere mogelijkheid voor een strategische koper om zijn/haar marktpositie te versterken. Een buitenkans voor een commercieel georiënteerde ondernemer (MBI-er) met ervaring in de transportsector. 

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.