Recentelijk verbouwd en met professionele apparatuur

De onderneming staat op een strategisch punt te midden van een overdekt winkelcentrum. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 250.000

EBITDA

€ 25.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel
Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28106

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een optiekwinkel in de regio Rotterdam. De onderneming staat op een strategisch punt te midden van een overdekt winkelcentrum waar dagelijks duizenden mensen voorbij komen. Deel van de diensten die worden aangeboden worden uitgevoerd door onderhuurders op de eerste etage van de winkel.

Bijzonderheden
De winkel is recentelijk verbouwd en is voorzien van zeer veel professioneel apparatuur en voorraad. De ondernemer heeft diverse certificeringen en draait al zeer veel jaren mee in de branche.

Reden verkoop
De gezondheid van de ondernemer heeft doen besluiten om de onderneming te gaan verkopen. De naweeën van een ongeval enkele jaren geleden, zorgen ervoor dat de ondernemer pijn heeft met staan en lopen. De ondernemer wenst een faire prijs voor zijn winkel en hij is bereid om de toekomstige eigenaar zo goed mogelijk te helpen voor een zo soepel mogelijke overdracht.

Gesprek
Het eerste gesprek zal bij de adviseur op kantoor worden gevoerd en alleen serieuze partijen zullen worden uitgenodigd.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.