Optiekwinkel in regio Rotterdam

Recentelijk verbouwd en met professionele apparatuur


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een optiekwinkel in de regio Rotterdam. De onderneming staat op een strategisch punt te midden van een overdekt winkelcentrum waar dagelijks duizenden mensen voorbij komen. Deel van de diensten die worden aangeboden worden uitgevoerd door onderhuurders op de eerste etage van de winkel.

Bijzonderheden
De winkel is recentelijk verbouwd en is voorzien van zeer veel professioneel apparatuur en voorraad. De ondernemer heeft diverse certificeringen en draait al zeer veel jaren mee in de branche.

Reden verkoop
De gezondheid van de ondernemer heeft doen besluiten om de onderneming te gaan verkopen. De naweeën van een ongeval enkele jaren geleden, zorgen ervoor dat de ondernemer pijn heeft met staan en lopen. De ondernemer wenst een faire prijs voor zijn winkel en hij is bereid om de toekomstige eigenaar zo goed mogelijk te helpen voor een zo soepel mogelijke overdracht.

Gesprek
Het eerste gesprek zal bij de adviseur op kantoor worden gevoerd en alleen serieuze partijen zullen worden uitgenodigd.

Omzet

€ 250.000

Winst

€ 25.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Detailhandel, Gezondheidszorg & farmacie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28106

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!