Organisator groepsactiviteiten én bemiddelaar vakantieverhuuraccommodaties

Met een deskundig gidsenteam


Beschrijving

Één van de aangeboden activiteiten is gericht op het organiseren van groepsarrangementen in één van de meest geliefde toeristische trekpleisters in Nederland. Het bedrijfsonderdeel is in staat maatwerk te leveren bij het organiseren van een groepsarrangement door haar omvangrijke netwerk. Te denken valt aan het boeken van rondleidingen, sportactiviteiten, wandelingen, fietstochten en boottrips. De onderneming beschikt over een deskundig gidsenteam dat bestaat uit circa 100 ervaren gidsen en heeft verschillende internationale en nationale domeinnamen tot haar beschiking.

Kerncijfers organisatie groepsactiviteiten
De omzet van het bedrijfsonderdeel is in de periode 2017 – 2019 gestegen van circa € 300.000 in 2017 tot € 390.000 in 2019.

Bemiddeling verhuuraccommodaties
De andere activiteit is gericht op de bemiddeling van vakantieaccommodaties van particulieren in één van de meest geliefde toeristische regio’s in Nederland. De onderneming heeft in deze regio een sterke naam opgebouwd zowel bij gasten als bij particulieren die hun woning beschikbaar stellen ter verhuur. Hiernaast bemiddelt het bedrijf ook in strandcabineverhuur. De onderneming bedient haar klanten vanuit verschillende nationale en internationale websites. Het bedrijfsonderdeel heeft zich zelfstandig gepositioneerd als een betrouwbare partner in de zoektocht naar een vakantiewoning in de regio.

Kerncijfers verhuuraccommodaties
De omzet van het bedrijfsonderdeel is in de periode 2017 – 2019 circa € 450.000 met EBITDA marge van circa 16%.

Stichting
Momenteel is de activiteit ondergebracht in een stichting die zich in een transitie bevindt met heroriëntatie op kerntaken. De verkoop zal via een activa/passiva transactie plaatsvinden. De activiteiten worden zowel afzonderlijk als gezamenlijk aangeboden. 

Omzet

€ 800.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2B en B2C

Profielnummer

#29243

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!