Osteopathiepraktijk

Behandelen van volwassenen, kinderen en (top-)sporters met lichamelijke klachten

Osteopathiepraktijk dat zich richt op het behandelen van volwassenen, kinderen, baby’s en (top)sporters ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Gelderland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#31385

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De praktijk richt zich op het osteopatisch behandelen van volwassenen, kinderen, baby’s en (top-)sporters met diverse lichamelijke klachten. Hierbij is het doel om een zo hoog mogelijk niveau aan osteopathie uit te dragen door de behandelende osteopaten te ontzorgen en niet te belemmeren met administratieve verplichtingen.

Organisatie
In een markt waarin een groot deel van de professionals werkt op een solistische basis, beschikt deze grote osteopathiepraktijk over een professionele organisatie met een sterk netwerk.

Locatie
De praktijk is gevestigd in een sterk groeiende regio in het midden van Nederland. Het grootste deel van de patiënten is ook woonachtig in deze regio, maar de praktijk heeft ook patiënten uit andere delen van Nederland. De praktijk heeft een goede naam in de markt.

Personeel
Het team bestaat uit vijf ervaren osteopaten met ruime ervaring hebben op het gebied van zowel fysiotherapie als osteopathie en twee ondersteunende medewerkers.

Financieel
De praktijk realiseert jaarlijks tussen de € 500K en € 600K omzet met een gemiddelde EBITDA (winstgevendheid voor aftrek van afschrijvingen, rente en belastingen) van bijna 30%.

Transactiestructuur
De transactie betreft een verkoop van 100% van de aandelen. De verkoper is bereid om nog een nader overeen te komen periode betrokken te blijven om de praktijk goed over te dragen.