Participatie | Duurzaam regionaal installatiebedrijf

Bewezen schaalbaar onderscheidend businessmodel zoekt participatie


Beschrijving

Participatie / investeerder / aandeelhouder gezocht voor duurzaam regionaal installatiebedrijf met decennialange ervaring in de installatiebranche. De onderneming is op zoek naar groeikapitaal om gecontroleerd door te groeien.

Werkzaamheden
Het is de ambitie om het woon-, leef- en werkklimaat op een betaalbare manier te verduurzamen en tegelijk een gezond en comfortabel binnenklimaat te realiseren. Dit wordt gerealiseerd voor het hele installatieproces en voor alle installatiedisciplines: totaaladvies, maken het ontwerp, verzorgen de uitvoering en ook het beheer en onderhoud. Voor zowel renovatieprojecten als voor nieuwe installaties in nieuwe en bestaande woningen en bedrijfsgebouwen.

Bijzonderheden
De focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid, en dat wordt benadrukt door het lidmaatschap van de onderneming in branchevereniging Techniek Nederland. Bovendien wordt het vakmanschap gewaarborgd door de erkenningen van InstallQ en onze STEK-certificering. Om te zorgen voor een gezonde aanwas van nieuwe vakmensen in het bedrijf en de sector is de onderneming daarnaast ook een erkend leerbedrijf.

Omzet

€ 2.200.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Midden Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Participatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29254

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!