Bewezen schaalbaar onderscheidend businessmodel zoekt participatie

Participatie, investeerder, aandeelhouder gezocht voor duurzaam regionaal installatiebedrijf. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.200.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29254

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Participatie / investeerder / aandeelhouder gezocht voor duurzaam regionaal installatiebedrijf met decennialange ervaring in de installatiebranche. De onderneming is op zoek naar groeikapitaal om gecontroleerd door te groeien.

Werkzaamheden
Het is de ambitie om het woon-, leef- en werkklimaat op een betaalbare manier te verduurzamen en tegelijk een gezond en comfortabel binnenklimaat te realiseren. Dit wordt gerealiseerd voor het hele installatieproces en voor alle installatiedisciplines: totaaladvies, maken het ontwerp, verzorgen de uitvoering en ook het beheer en onderhoud. Voor zowel renovatieprojecten als voor nieuwe installaties in nieuwe en bestaande woningen en bedrijfsgebouwen.

Bijzonderheden
De focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid, en dat wordt benadrukt door het lidmaatschap van de onderneming in branchevereniging Techniek Nederland. Bovendien wordt het vakmanschap gewaarborgd door de erkenningen van InstallQ en onze STEK-certificering. Om te zorgen voor een gezonde aanwas van nieuwe vakmensen in het bedrijf en de sector is de onderneming daarnaast ook een erkend leerbedrijf.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.