Participatie in biologische bakkerij

Ambachtelijke productiewijze in combinatie met sociaal ondernemerschap
De onderneming is een bakkersbedrijf dat op ambachtelijke wijze een breed assortiment brood vervaardigt. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.700.000

EBITDA

EBITDA € 200.000

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Agri & food
Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30876

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een bakkersbedrijf dat op ambachtelijke wijze een breed assortiment brood en banket dagvers vervaardigt met uitsluitend biologische ingrediënten. Ze doet dit o.a. met de inzet van een aantal medewerkers die volgens een leerwerktraject hun plaats op de arbeidsmarkt kunnen gaan vinden. Deze onderneming is een commercieel bedrijf met een sterk sociaal karakter, dat laat zien dat ondernemen ook zin geven kan zijn.

Bijzonderheden
De onderneming is structureel winstgevend en gevestigd op 2 aantrekkelijke locaties in een provinciestad in het oosten van het land. Er zijn 24 (FTE) enthousiaste medewerkers in dienst.

Reden verkoop
Een van de 2 aandeelhouders heeft besloten met zijn gezin te gaan emigreren. Omdat deze aandeelhouder over de vereiste bakkerskwaliteiten beschikt wordt voor hem een vervanger met soortgelijke kwaliteiten gezocht die tevens commitment toont door overname van een pakket aandelen.

Een mooie propositie voor een MBI-kandidaat met (ambachtelijke) bakkerij achtergrond of een strategische partij die hetzelfde gedachtegoed als verkoper draagt. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!