Participatie | Productie/verkoop medische werkschoenen

Zoekt investeerder voor internationale expansie
Productie/verkoop professionele medische werkschoenen ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 175.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29540

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een aandelenbelang is te verkrijgen in een onderneming die zich bezighoudt met productie en verkoop van eigen merk professioneel medische werkschoenen.

Bijzonderheden
De afgelopen jaren is het product ontwikkeld tot de best verkrijgbare medische werkschoen. Naast productontwikkeling is er veel aandacht geweest voor het opzetten van een goede positionering en branding zodat het geheel nu klaar is voor een internationale expansie.

Geschikt voor
Ondernemer wenst een deel van de aandelen te verkopen aan een mede-ondernemende investeerder om in samenwerking expansie te realiseren in een sterk groeiende markt, waarin wereldwijd duidelijk sprake is van groeiende vraag naar deze producten in niet alleen de medische sector, maar ook in andere interessante segmenten.

Profiel koper
Huidige aandeelhouders zoeken vorm van intensieve samenwerking in deze 'ready to go & turnkey'-opportuniteit. Beoogd partner heeft bij voorkeur ervaring in de distributie in de internationale medical-branche en draagt bij aan de volgende fase van de onderneming.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u mede-aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!