Participatie | Productie/verkoop medische werkschoenen

Zoekt investeerder voor internationale expansie


Beschrijving

Een aandelenbelang is te verkrijgen in een onderneming die zich bezighoudt met productie en verkoop van eigen merk professioneel medische werkschoenen.

Bijzonderheden
De afgelopen jaren is het product ontwikkeld tot de best verkrijgbare medische werkschoen. Naast productontwikkeling is er veel aandacht geweest voor het opzetten van een goede positionering en branding zodat het geheel nu klaar is voor een internationale expansie.

Geschikt voor
Ondernemer wenst een deel van de aandelen te verkopen aan een mede-ondernemende investeerder om in samenwerking expansie te realiseren in een sterk groeiende markt, waarin wereldwijd duidelijk sprake is van groeiende vraag naar deze producten in niet alleen de medische sector, maar ook in andere interessante segmenten.

Profiel koper
Huidige aandeelhouders zoeken vorm van intensieve samenwerking in deze 'ready to go & turnkey'-opportuniteit. Beoogd partner heeft bij voorkeur ervaring in de distributie in de internationale medical-branche en draagt bij aan de volgende fase van de onderneming.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u mede-aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Omzet

€ 175.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Gezondheidszorg & farmacie, Participatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29540

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!