Participatie | Schoonmaakonderneming

Zoekt kapitaal en expertise voor versnelde groei
Schoonmaakonderneming is op zoek naar een participatie voor versnelde groei van het bedrijf. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 250.000

EBITDA

€ 60.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30232

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf bestaat uit een centrale locatie met een zeer stabiele omzet van ongeveer 250.000 euro en een gezonde winst van ruim 60.000 euro. Het merendeel van de klanten zijn vaste, terugkerende klanten. Daarnaast zijn er nog 2 vestigingen gelieerd wat de groepsomzet rond de 500.000 euro per jaar maakt. In de onderneming zijn op dit moment naast de DGA nog 2 FTE werkzaam en biedt het bedrijf ruimte aan 2 jongens met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Groeipotentieel
Wegens groot groeipotentieel en als vliegwiel na een turbulente periode, wordt een hands-on investeerder(s) gezocht voor een mooie winstgevende organisatie met een klasse uitstraling. De onderneming bestaat bijna 10 jaar en heeft veel stages doorlopen om te staan waar het nu staat. Veel pieken, maar ook vele dalen later vraagt huidige eigenaar/DGA versterking op aandeelhoudersniveau.

Reden participatie
Versterking om het bedrijf de juiste koers te laten varen en samen het potentieel waar te kunnen maken. De huidige eigenaar blijft graag dagelijks actief betrokken bij de uit te voeren werkzaamheden (deels facturabel) en hands-on bij het uitvoeren van klussen en begeleiden van bestaande en nieuwe franchisenemers. Ook zijn de kennis en motivatie van de huidige eigenaar van wezenlijk belang bij het sturen van de organisatie op directieniveau.

Kansen
De grootste kansen liggen op korte termijn in marketing en sales, middellange termijn in software en op de lange termijn in het vastgoed van de onderneming.

Investering
Huidige eigenaar staat open voor alle soorten aanbiedingen, mits deze de onderneming uiteindelijk ten goede zullen komen en voor iedereen rendabel zullen zijn.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!