Verhuur van 5 luxe villa's | Kapitaalbehoefte voor verdere groei

Vijf luxe villa's in Provence (Frankrijk) worden verhuurd aan toeristen vanuit de hele wereld. Extra kapitaal nodig voor verdere groei. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 150.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Vastgoed
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25992

RECHTSVORM

Maatschap

Beschrijving

Vijf luxe villa's in de Provence (Frankrijk), worden per week verhuurd aan toeristen vanuit de hele wereld. Voor verdere groei en mogelijke overname in de toekomst is extra kapitaal nodig.

Eigen vermogen
De inbreng in kapitaal moet voldoen aan een een minimumbedrag van €2 miljoen. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil verdere groei van de onderneming financieren door een deel van de aandelen te verkopen.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

AenF Partners

Kantoor uitgelicht

AenF Partners is een praktisch, ondernemend en onafhankelijk fusie- en overnamekantoor gevestigd in Utrecht. Jaarlijks brengen wij met een optimale prijs / kwaliteit verhouding zo’n 30 overname transacties tot een succesvol einde. Zowel aan koop als aan verkoop zijde. In de afgelopen jaren hebben wij in vele branches ondernemers en ondernemingen succesvol mogen begeleiden.

Graag maken wij vrijblijvend kennis om toe te lichten hoe wij ook uw traject op een professionele manier succesvol kunnen adviseren.