De ondernemer heeft een uniek wc-bril systeem ontwikkeld en gepatenteerd

De ondernemer heeft een uniek wc-bril systeem ontwikkeld en gepatenteerd dat nu te koop wordt aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#22363

RECHTSVORM

Anders

Beschrijving

De ondernemer biedt een zelf ontwikkeld en gepatenteerd uniek wc-bril systeem aan. Het hands free systeem bestaat uit een combinatie van een opstaande WC-bril die neerklapt bij het gewenste gebruik en automatisch wordt voorzien van een papieren WC-brildekje. Na gebruik verdwijnt het WC-brildekje mee met het spoelwater in het toilet en keert de WC-bril terug naar de verticale positie en is gereed voor de volgende gebruiker.

Systemen
Opdrachtgever heeft reeds een honderdtal van deze systemen gefabriceerd en verkocht. Gereedschappen zijn aanwezig. Het systeem is uitermate geschikt voor openbare gelegenheden zoals o.a. vliegvelden, stations, horeca, kantoren en ziekenhuizen.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.