Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Patent langere conservering van bereide producten

Ten behoeve van de horeca en catering


Beschrijving

Onze opdrachtgever heeft een conservering systeem ontwikkeld en gepatenteerd dat in eerste instantie bedoeld is voor toepassing in de horeca en catering. Producten die normaliter niet langer dan 3 dagen bewaard kunnen/mogen worden, kunnen/mogen via deze techniek 6 dagen bewaard worden.

Bijzondeheden
De vinding kan zorgen voor een betere planning van de mise en place. Door de 48/72 uurs regeling voor bereide producten zullen meestal 2 maal per week dezelfde producten moeten worden bereid. En veel producten moeten worden weggegooid. Via deze techniek  kan gedurende 7 dagen gebruik van bereide producten worden gemaakt.

Voordelen

  • Producten hoeven niet meer weggevroren te worden. 
  • Vanwege eenmalige productie wordt enorme tijdwinst behaald. 
  • Minder werkdruk voor het personeel.
  • Praktische opslag; ruimtebesparing.
  • Regenereren met behulp van de uitvinding garandeert dat de producten op de juiste temperatuur worden geserveerd.

Vraagprijs
De vraagprijs voor het patent is gesteld op € 250.000 in combinatie met royalties.