Ten behoeve van de horeca en catering
De verkopende partij heeft een conserveringssysteem ontwikkeld en gepatenteerd dat in eerste instantie bedoeld is voor toepassing in de horeca en catering. Producten die normaliter niet langer dan 3 dagen bewaard kunnen/mogen worden, kunnen/mogen via deze techniek 6 dagen bewaard worden.
Bijzonderheden
De vinding kan zorgen voor een betere planning van de mise en place. Door de 48/72 uurs regeling voor bereide producten zullen meestal 2 maal per week dezelfde producten moeten worden bereid. En veel producten moeten worden weggegooid. Via deze techniek kan gedurende 7 dagen gebruik van bereide producten worden gemaakt.
Voordelen
Vraagprijs
De vraagprijs voor het patent is gesteld op € 250.000 in combinatie met royalties.
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type Klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25628
Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!
Bestel nu!