Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Patent Nationale Bouwpas

De pas biedt een unieke en universele oplossing voor de digitale registratie van presentie


Beschrijving

Onze opdrachtgever heeft een nationale bouwpas, de Presentiepas, ten behoeve van alle bouwplaatsen in Nederland ontwikkeld, geheel uitgewerkt en gepatenteerd. Deze bouwpas biedt een unieke en universele oplossing voor de digitale registratie van presentie, manuren en de controle en opslag van de legitimatiebewijzen op alle bouwplaatsen in Nederland. Voor bouwondernemers biedt dit forse voordelen.

Bijzonderheden
Bouwbedrijven hebben te maken met een verscherpte regelgeving en de bittere noodzaak om hiermee conform te werken. Strategie en werkwijze moeten steeds worden aangepast om aan de regelgeving te voldoen en hoge boetes te voorkomen. Efficiency is hierbij sleutel om voor zover mogelijk de kosten te beheersen om mee te blijven doen in deze competitieve markt.

Concept
Het Presentiepas concept is de inventieve, betrouwbare en universele sleutel ten behoeve van overkoepelende bouworganisaties, fiscus, vakorganisaties, bouwondernemers en de werknemers. Het toepassen van een toegangscontrole bij de bouwplaats gelinkt aan de database middels het gepatenteerde Presentiepas zorgt ervoor dat de algemene integriteit in de bouw structureel bevorderd wordt, dat alle betrokken partijen aantoonbaar efficiënter functioneren en zeer forse financiële voordelen behalen.

Over te dragen
Opdrachtgever wenst Presentiepas over te dragen aan een overkoepelende organisatie die Presentiepas Nederland breed kan uitrollen (en daarbij een forse omzet genereert) in samenwerking met vakorganisaties, ondernemers en de fiscus, die alle administratief fors besparen en de fiscus qua inkomsten zelfs aanmerkelijk profiteert.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25853