Patisserie (West-Nederland)

Recent geïnvesteerd in pand en machines
Gewaardeerde patisserie in het westen van het land, met een breed en kwalitatief assortiment. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 800.000

EBITDA

EBIT € 140.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

Agri & food
Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29911

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Gewaardeerde patisserie in het westen van het land, met een breed en kwalitatief assortiment van zelfgemaakte gebakjes, bonbons, bruidstaarten, kindertaarten, desserts, hartige specialiteiten en meer.

Locatie
De patisserie is gelegen in een bruisend stadscentrum met een goede reputatie ook buiten de regio. Recent is er geïnvesteerd in het pand en de machines, waardoor de onderneming volledig klaar is voor de toekomst.

Medewerkers
De onderneming beschikt over 8 excellente en ervaren banketbakkers.

Omzet
De afgelopen jaren heeft de onderneming een gedegen groei laten zien. In 2020 groeide de omzet met 15% in vergelijking met een jaar eerder.

Aangeboden belang
Verkoper wenst 100% van de aandelen in de onderneming te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te realiseren. Het bedrijf is ook interessant voor enthousiaste ondernemers met kennis van de sector.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!