Permanente make-up-studio

Gespecialiseerd in wenkbrauwen, eyeliner, lipliner/contour en beautyspot

Omzet € 55.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel · Overig

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 55.000
FTE 1
Beschrijving

Het bedrijf is bijna 36 jaar geleden opgericht en heeft altijd in hetzelfde gehuurde pand gezeten. Het is gelegen nabij het stadscentrum op een strategische locatie nabij openbare parkeerplaatsen en met een gemakkelijke toegang naar buiten. De locatie zelf genereert verkeer, omdat het dicht bij een splitsing en straat versmalling ligt, waardoor mensen langzamer gaan rijden en automatisch zichtbaarheid op ons pand ontstaat. Het is gevestigd in de Randstad van West-Amsterdam.

Activiteiten van het bedrijf
De eigenaar richt voornamelijk op vrouwen, maar de samenleving is aan het veranderen en wie weet zal in de toekomst ook voor mannen potentieel zijn. Onze behandelingen:

  • Wenkbrauwen
  • Eyeliner
  • Lipliner/contour
  • Beautyspot

Onderscheidend vermogen
Omdat de eigenaar richt op het welzijn en een betrouwbare relatie met zijn klanten, wordt veel positieve recensies gegenereerd met terugkerende klanten. De eigenaar behandeld de klanten met zorg, kalmte en stilte. De klanten moeten zich 100% zeker voelen, welke behandeling de eigenaar ook doet. De behandelruimte is groot en comfortabel voor beide partijen.

Transactie en aangeboden belang
Vanwege leeftijd van de eigenaar en geen opvolging wordt de salon/studio voor 100% ter overname aangeboden. Inclusief goodwill, mooie functionele en goed vindbare website. Klantenbestand wordt mee overgedragen. Door corona sluiting uiteraard minder omzet en handhaaf een 3 daagse werkweek van 4 t\m 6 uren variëren. Ter overname: complete inventaris, website, instapklaar huurpand annex woning met eventuele inboedel en met een uitstekende prijs en condities.

Kansen en mogelijkheden
De potentiële koper kan in een gevestigde onderneming stappen met groeimogelijkheden. Het bedrijf heeft een grote vaste klantenkring. Het zou mogelijk zijn om meer diensten toe te voegen of de verschillende gebieden op verschillende manieren te verkennen om meer personeel in dienst te nemen en extra omzet en winst te genereren. Het pand is groot genoeg om voor diverse mogelijkheden zoals kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, tattooshop of een verzameling van het genoemde of het starten op een andere branche op non-food.

Brookz Sectormonitor Detailhandel
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Detailhandel? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Detailhandel jou bij helpen.

Omzet € 55.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel · Overig

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 55.000
FTE 1