Personal training / small group trainingsruimte

Inclusief inboedel
Personal training / small group trainingsruimte ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 130.000

EBITDA

€ 40.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30670

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een volledig ingerichte trainingsruimte met huurcontract t/m september 2022, met optie tot verlenging. Er zijn twee grote moderne kleedkamers aanwezig en de oppervlakte van de trainingsruimte is ongeveer 300m2. Aan de trainingsruimte vast zit een kantoor van 37m2. Buiten liggen twee kunstgrasvelden waar gebruik van gemaakt kan worden en er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens heeft de trainingsruimte een grote zolder van 130m2.

Bijzonderheden
Gemiddeld wordt er in 2021, om en nabij de 51 uur per week training gegeven. Deze trainingen worden gegeven door een team van 5 - 6 trainers.

Geschikt voor
Dit trainingscentrum is onderdeel van een bestaande organisatie. I.v.m. focus op andere zaken wil de onderneming van dit deel van de organisatie afstand doen. Een personal trainer die voor zichzelf wil beginnen, of een trainer die wil doorgroeien met een vliegende start (ruimte en klanten) heeft hier echt een hele mooie kans. Een eenvoudige rekensom leert dat als de nieuwe eigenaar zelf ook - zeg 20 uur - operationeel op de vloer gaat staan, er al snel een besparing van minimaal 25.000,- per jaar gedaan wordt op personeelskosten.

Klantenbestand
Het is evt. bespreekbaar om alleen het klantenbestand over te nemen, wat al snel minimaal 25.000,- per jaar aan huurkosten bespaart en alle 'locatiegebonden kosten' zoals GWL, gemeentelijke heffingen e.d.

Groeipotentie
Er is ontzettend veel groeipotentie; er kan met gemak verdubbeld worden en ook een verdriedubbeling is qua m2 zonder problemen realiseerbaar.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!