Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Pizzeria in Drachten

De overname betreft zowel het pand als de onderneming


Beschrijving

Pizzeria

Traditioneel Italiaans restaurant, met een goede naamsbekendheid. De bekende Italiaanse passie en het temperament ervaar je én proef je, vanaf de ontvangst, in de hele ambiance en uiteraard in de gerechten, bereid met louter authentieke ingrediënten.

Bijzonderheden
Het restaurant is gelegen in het (horeca)centrum van Drachten. Een gezellig, zongericht terras, geeft het mooie pand een nog uitnodigender karakter. De entree leidt langs de open keuken naar het sfeervolle mediterrane restaurant, (ca. 55m²). Op de begane grond bevinden zich verder toiletgroepen, separate spoelkeuken voor een goede routing en magazijnruimte.

Indeling
Op de eerste verdieping, (ca. 90m²), bevindt zich nog eens 55m² zelfstandige restaurantruimte, welke op drukke dagen veelvuldig gebruikt wordt, maar ook dienst doet voor partijen en (besloten) diners. Ook hier zijn toiletgroepen aanwezig. De 2e verdieping, (ca. 80m²), herbergt voornamelijk opslag en werkruimte, voorzien van de nodige koel- en vriesapparatuur. Ook is hier kleedruimte voor de medewerkers.

Omzet en winst
De omzet is zonder meer goed te noemen, waarbij het rendement geldt als zeer goed. 

Pand
De overname betreft zowel het pand als de onderneming. Onder voorwaarden is verhuur van het pand bespreekbaar.

Mogelijkheden
Verruiming van de openingstijden, (nu beperkt, 5 dagen per week), én een optie om gerechten te gaan bezorgen, bieden zeker mogelijkheden tot omzetgroei op deze toch al interessante locatie.

Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27177