Met leden op basis van jaarabonnementen

Volwassen platformorganisatie met groeipotentieel ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 400.000

EBITDA

EBITDA € 100.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Agri & food
Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29566

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De onderneming is opgericht in 2005 met als doel mensen te ontzorgen op gebied van veel voorkomende onderhoudszaken in en om het huis. Op het platform is er grote vraag naar persoonlijke aandacht/begeleiding van onderhoudszaken die variëren van een lekkende kraan tot een nieuw dak en van een klemmende deur tot een complete woningrenovatie. 

Bijzonderheden
Tevens kunnen er hulpvragen worden gesteld omtrent persoonlijke assistentie, zoals bouwbegeleiding, huishoudelijke hulp, administratie aan huis of ondersteunende begeleiding. Deze hulpvragen worden ingevuld met vaste partners.

Kerncijfers
De organisatie verleent haar diensten aan abonnees op basis van jaarabonnementen (€ 150/jaar, ex. BTW). Rond de 85% van de omzet komt uit onderhoud en renovatiewerken (schilderwerk, loodgieterwerk, aan- en verbouw, tuinonderhoud).

Abonnees
Abonnees bevinden zich momenteel vooral in en rond de Utrechtse Heuvelrug. Uitbreiding richting Zeist en Utrecht betekent verveelvoudiging van omzet en resultaat in een groeimarkt van woningonderhoud en -renovatie binnen de doelgroep beter gesitueerde tweeverdieners en senioren.

Profiel koper
Koper dient affiniteit te hebben met het woningonderhoudsvak, maar hoeft hier geen uitgebreide ervaring in te hebben. Belangrijkste vaardigheid is de dienstverlenende instelling en bereidheid om te leren. Abonnees zoeken geruststelling, vertrouwen, zorgeloosheid. Dat moet je uitstralen en achter de schermen de oplossingen uitwerken. Koper dient gevestigd te zijn in de regio Utrecht. Hier bevinden zich de meeste abonnees en groeipotentieel.

Reden voor verkoop
De reden van overname is het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.