Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Platform voor paramedische en alternatieve zorg specialisten

Aanvullende en alternatieve zorg worden steeds belangrijker om onze gezondheid in balans te houden


Beschrijving

Het platform is een dynamisch platform waar meer dan 4.000 paramedische en zorgspecialisten in Nederland te vinden zijn. Ongeveer 1.000 gegevens van andere specialisten staan klaar om online gezet te worden. Het platform wil voor deze doelgroep in de voetsporen treden van Treatwell.

Bijzonderheden
Het platform heeft ook vergelijkingsmodule om over te stappen van zorgverzekering. Ongeveer 1 miljoen Nederlanders stappen rond de jaarwisseling namelijk over naar een andere zorgverzekeraar. 

Platform
Het platform biedt veel content. Op het platform staat onder andere de meeste uitgebreide voedingswaarde tabel in heel Nederland online met uitgebreide informatie over voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Ook kunnen consumenten zelf binnen een persoonlijke BMI, BMR en ADH test doen en de resultaten online zien en naar zichzelf e-mailen of met anderen delen.

Workflow en data-analyse
Een uitgebreide workflow en data analyse is in de website ingebouwd ten behoeve van een efficiënt beheer. De website is in een veilige en gecertificeerde omgeving gebouwd en wordt beheerd door een professionele en betrokken IT dienstverlener. Het platform is klaar voor gebruik en middels een ingebouwde CMS is het makkelijk om nieuwe informatie direct online te plaatsen.

Onderzoek alternatieve genezing
Volgens wetenschappelijk onderzoek wordt in Europa aanvullende en alternatieve zorg steeds belangrijker om onze gezondheid in balans te houden. Onderzoek van het CBS wijst uit dat Nederlanders erg tevreden zijn over hun behandeling bij een alternatieve genezer en geven gemiddeld een 8,1 als rapportcijfer.

De vraag in Nederland en het buitenland
In Nederland staan ruim 50.000 paramedische en alternatieve specialisten geregistreerd. Volgens het CBS gaan ongeveer 15% van de Nederlanders per jaar naar een paramedische of alternatieve specialist. Dat zijn 2,3 miljoen mensen in Nederland, met in totaal 14 miljoen patiëntencontacten per jaar. In landen als Duitsland en Frankrijk ligt het bezoekpercentage zelfs hoger en is respectievelijk op 65% en 50%. De domeinnamen van de meeste andere West-Europese landen zijn ook in het bezit.

Mogelijkheden platform
Aangesloten specialisten kunnen in een eigen omgeving hun agenda, openingstijden en klanten bestand online beheren. Consumenten kunnen hun persoonlijke afspraken in een gesloten omgeving inzien en een al of niet anonieme beoordeling over hun laatste behandeling door de betreffende specialist geven.

Kerncijfers
De vermelde omzet/winst cijfers zijn een bescheiden prognose voor het eerste jaar. 

Reden voor verkoop
Wegens persoonlijke omstandigheden.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 75,000
Winst
€ 25,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28055
Rechtsvorm
Geen rechtsvorm