Pop-up coworking en meeting

Voor invulling lege panden en terreinen
Pop up coworking en meeting voor invulling lege panden en terreinen in Amsterdam ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 75.000

EBITDA

€ 10.000

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29437

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Het creatieve pop-up concept bevat mobiele units (containers, pipowagens, plantenkassen en houten tiny offices). Tevens sanitaire voorzieningen, keuken, gasheaters, open haarden, schoorstenen en meubels (veelal vintage sfeer).

Bijzonderheden
Ter overname, inventaris, creatief concept, website alsmede klantendatabase, merknaam is bespreekbaar.

Kerncijfers
Exploitatiekosten anders dan huur bedragen 1.500 euro maandelijks, omzet pre-corona 7.000 euro maandelijks, momenteel rond 4.800 euro. De huur van de nieuwe locatie bepaalt derhalve de winstmarge.

Locatie
De pop-up is momenteel te bezichtigen in Amsterdam, naast Brouwerij ‘t IJ, tot eind december (mogelijk langer). De huidige locatie is een herontwikkelingslocatie (nieuwe locatie is dus vereist) en gezien de coronacrisis ook aan de dure kant.

Coronacrisis
De pop-up is gestart in 2019 en in 2020 hard getroffen door de coronacrisis. De omzetten van het vergadercentrum zijn grotendeels weggevallen, de coworking omzetten zijn juist goed hersteld.

Klanten
Het creatieve concept trekt klanten zoals WeTransfer, Heineken, Snappcar en Philips.

Geschikt voor
Het is een perfecte invulling voor overbruggingsperiodes van leegstaand vastgoed. Met enkele aanpassingen is het pop-up concept ook geschikt voor plaatsing op een buitenlocatie of camping.

Reden voor verkoop
De onderneming wordt verkocht vanwege de coronacrisis.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.