Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Prefab woning producent (ook geschikt voor MBI)

Zeer snel groeiende onderneming


Beschrijving

Wij zoeken een MBI kandidaat of volledige overname kandidaat voor onze onderneming.

Over ons
Wij produceren maatwerk recreatiewoningen, mantelzorgwoningen en prefab permanente woningen op basis van houtskeletbouw. De firma is in maart 2018 opgestart en heeft een zeer snelle groei bewerkstelligd. Op dit moment produceren wij circa 36 tot 40 woningen per jaar. De BV heeft 8 fte.

Omzet
In 2018 gestart met 350.000 omzet en 8 procent winst. Voor 2019 noteren we een omzet van 1,3 miljoen en een winst van circa 12 procent. Voor 2020 verwachten we een omzet van circa 2,1 miljoen en een winst van 12 tot 14 procent.

De kandidaat
Wij zoeken een gedreven kandidaat met kennis van zaken, die het bedrijf potentieel kan uitbouwen tot een middelgrote onderneming. Bij voorkeur zoeken we een kandidaat met specifieke ervaring en een natuurlijke drive om de firma nog succesvoller te maken.

De overname
Er zijn verschillende mogelijkheden voor een overname. Dit kan een minderheidsbelang zijn, maar ook een meerderheidsbelang. Het zal uitsluitend een aandelentransactie betreffen. De juiste klik onderling is uiteraard zeer belangrijk. Zonder gevoel bij het product, het personeel en de regio is er geen langdurige samenwerking mogelijk.

Een eigen vermogen is vereist, zonder heeft het geen zin om te reageren.

Reden overname
De ondernemer is een pionier en ontwikkelaar en voelt zich derhalve niet de juiste persoon om het bedrijf uit te bouwen. Vandaar de keuze voor een aandelentransactie.

Omzet
€ 1,300,000
Winst
EBITDA € 150,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Vastgoed
Type klanten
B2C
Profielnummer
#27911
Rechtsvorm
B.V.