Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Privé Spa

Wellness center & zwembad


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een Privé Spa & Wellness met zwembad.

Locatie
Gevestigd in Midden-Nederland, op 20 min van de Randstad. Gelegen naast de snelweg en er is een gratis parkeerterrein voor de deur.

Faciliteiten

  • Zoutwaterzwembad
  • Jacuzzi
  • Stoomcabine
  • Sauna
  • Grote lounge
  • Regendouches
  • Koffiecorner en minibar
  • Toilet
  • Kleedkamer

Zwembad
Behalve met het prachtige interieur onderscheidt de onderneming zich van andere prive spa’s doro de aanwezige faciliteiten. Het zwembad van 6 bij 3 meter, reinigt niet met chloortabletten maar heeft een uniek zoutwaterreinigingssysteem. Dit is een systeem die ook zelf de waardes (ph oa) reguleert. Je hebt dan ook geen werk aan het bijhouden van de waardes die zeer belangrijk zijn voor schoon, helder en veilig water. Ook van chemisch geurtje, kans op jeuk, rode ogen en een gevoelige huid is bij de spa geen sprake.

Zoutelectrolyse
Door middel van zoutelectrolyse wordt het zout (natrium chloride) in het zoutelectrolyse apparaat door gebruik van een lage spanning omgezet in natuurlijke chloor. Omdat het chloor vervolgens weer kan worden omgezet naar zout blijft het een makkelijk gesloten systeem waarbij je maar eenmalig zout hoeft toe te voegen. Een zwembad met een slim systeem waar je geen omkijken naar hebt.

Jacuzzi
De 5 persoons jacuzzi heeft een andere werking dan men gewend is bij prive spa’s. Wederom geen chloortabletten/chlorine maar een reinigingsysteem van Spa zout (Carribean salt). De reden voor de keuze van een jacuzzi met wederom een zoutsysteem, is omdat deze op langere termijn de bacterieën in het warme water dood. Behalve de waardes heb je ook hier geen werk aan het continu zelf toevoegen van caribieen salt (zout voor in de jacuzzi). Zoals dat wel het geval is bij een jacuzzi die met chlorine reinigt. Daarnaast geeft spa zout vrijwel weinig tot geen geur af. Net als het zoutwater zwembad irriteert het de huid en ogen niet.

Sauna
De finse sauna in de spa biedt ruimte aan 6 tot 8 personen. De temperatuur is in te stellen tot 70 graden (een normaal gemiddelde is 65 graden).

Stoomcabine
De onderneming beschikt daarnaast ook over een grote stoomcabine van maximaal 10 personen van het bekende merk Cleopatra. Deze wordt verrijkt met eucalyptusaroma. De luchtvochtigheid in de stoomcabine kan wel oplopen tot 100% en staat op zo’n 45 graden.

Belevenisdouches
De regendouches prikkelen de zintuigen en zorgen voor de benodigde afkoeling wanneer men gebruik heeft gemaakt van één van de hitte faciliteiten.

Oosterse Lounge
De ingebouwde en verlaagde lounge biedt plek voor grote groepen. Hier kunnen de gasten ook hun bestelde hapjes nuttigen, heerlijk bijkletsen onder het genot van verse muntthee of zelfs even een dutje doen. De lounge is onlangs (!) nog opnieuw bekleed met behandelde skai leer wat zeer makkelijk te onderhouden is.

Koffiecorner en Minibar
Bij een mooie ingebouwde nis vind je de koffiecorner waar onze gasten koffie kunnen nuttigen van een hoogwaardig koffie apparaat (Krups) die ter plekke de bonen vermaalt. Verder wordt er geen gebruik gemaakt van melkpoeder maar van verse melk die middels de bijgeleverde melkbus aangesloten kan worden. Hier vind je ook de minibar waar klanten een drankje naar keuze kunnen pakken.

Bluetooth speakers
Door de gehele privé ruimte zijn speakers in het plafond geïntegreerd. Deze zijn\ makkelijk aan te sluiten middels bluetooth. Onmisbaar voor het creëren van een bijzondere ambiance.

Toilet
Aan alles is gedacht. Uiteraard ook het toilet bevindt zich bij de ingang van de privé verdieping. Het toilet is prachtig betegeld met Moorse tegels en is voorzien van een wasbak en zelfs een bidetdouche voor optimale persoonlijke hygiëne

Privé welness
Privé wellnessen werven in Nederland steeds meer bekendheid en genieten de voorkeur van mensen die in alle rust en privacy een dagje naar de wellness willen. De gasten hebben uiteenlopende redenen om bij ons te boeken. ‘Gewoon’ een middagje wellness voor een stelletje of een vriendinnengroep die er hun maandelijkse uitje van maken, een echtpaar dat hun trouwjubileum viert of een aanstaand bruidje dat wordt verrast met een compleet verzorgde spa ochtend tezamen met vriendinnen. Welke aanleiding onze gasten ook hebben om bij de spa te reserveren, één ding is zeker; ze komen altijd terug.

Omzet
€ 140,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Overig
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28013
Rechtsvorm
VOF