Producent aluminium kozijnen en vliesgevels

Actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten van bedrijfspanden en woningen
Productiebedrijf van aluminium kozijnen en vliesgevels ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 4.000.000

EBITDA

EBIT € 550.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30602

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een productiebedrijf van aluminium kozijnen en vliesgevels. De onderneming is actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten van bedrijfspanden en woningen. Maatwerk, flexibiliteit en leveringsbetrouwbaarheid aan opdrachtgevers door productie en montage in één hand.

Bijzonderheden
De opdrachtgevers betreffen hoofdzakelijk aannemers en vastgoedbeheerders in de Randstad. De opdrachtenportefeuille bestaat uit ca. 6 maanden. Het vastgoed en materieel wordt gehuurd van een gelieerde onderneming.

Kerncijfers
De onderneming is gevestigd in Midden-Nederland, op ca. 40 minuten reisafstand van Rotterdam en Amsterdam. De Jaaromzet van 2020 bedraagt ca. € 3,8 miljoen, EBIT ca. 550k. Er zijn ca. 20 medewerkers.

Aangeboden belang
Overname van 100% van de aandelen, in combinatie met huur van het vastgoed en huur of koop van het materieel. Bij geschikte en kredietwaardige MBI-kandidaten is een gefaseerde overname bespreekbaar. 

Reden voor verkoop
De reden van de verkoop is de leeftijd van de ondernemer. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!