Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Producent en ontwerper hoge temperatuur industrie ovens

Voor wereldwijde niche markt en uitermate geschikt voor MBI-kandidaten


Beschrijving

De aangeboden onderneming is een ontwerper en producent van hoge temperatuur industrie ovens voor wereldwijde niche markt. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen en bouwen van hoge temperatuur installaties alsmede het onderhoud en renovatie van dergelijke installaties.

Kerncijfers
De organisatie heeft de afgelopen jaren een gestaagde groei doorgemaakt, geprognosticeerd voor 2019: omzet € 1.842k en genormaliseerde EBIT € 570k, en is klaar om verder door te groeien.

Potentie
De groei die nu plaatsvindt vraagt een gestructureerde uitbouw van de productie, optimalisering van de samenwerkingen met onderaannemers, en daarnaast het inrichten en bedienen van groeimarkten.

Profiel koper
Het huidige management realiseert zich dat deze nieuwe fase niet op haar lijf geschreven is. Het is het beste om de volgende groeifase in te gaan met nieuw management dat een profiel heeft dat bij deze uitdaging past.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten.

Omzet
€ 1,842,000
Winst
EBIT € 570,000
Aantal FTE
11-20
Regio
West Nederland
Sector
Industrie & productie, Overig
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27660
Rechtsvorm
B.V.