Producent & installateur waterbeheersingsinstallaties

Klanten zijn lokale overheden als gemeentes, waterschappen en aannemers


Beschrijving

Producent, ontwikkelaar en installateur van waterbeheersingsinstallaties zoekt een dynamische en groeigerichte ondernemer. De organisatie beschikt over een sterk merk en haar marktpositie vormt de basis voor groeipotentieel.

Bijzonderheden
De producten zijn onderscheidend in de markt. Klanten zijn lokale overheden als gemeentes, waterschappen en aannemers en deze bevinden zich in Nederland en het buitenland (25%).

Gezocht naar
Het bedrijf zoekt een dynamische ondernemer die na bewezen capaciteit het bedrijf overneemt. Belangrijk is dat jij over een brede technische interesse en kennis beschikt, bij voorkeur Hbo-WTB, en dat je daarnaast de leidinggevende en commerciële capaciteiten hebt om het bedrijf verder uit te bouwen. Je werkt graag in een klein team waarvan jij de spil bent. Je bent mens- en klantgericht en beschikt over een no-nonsense instelling.

Eigenaar
De huidige eigenaar (en een deel van het personeel) is christelijk meelevend en hij heeft een voorkeur voor een opvolger met een vergelijkbare achtergrond.

Omzet

€ 1.000.000

Aantal Fte

6-10

Regio

West Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Industrie & productie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28684

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!