Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Professionele zorgonderneming

2e-lijns GGZ-instelling met een sterke regionale marktpositie


Beschrijving

De onderneming is een professionele speler in de zorgmarkt en gespecialiseerd in intramurale behandelingen van verslaving en onderliggende problematiek.

Doelgroep/activiteiten
De doelgroep betreft personen van 18 tot 65 jaar met afhankelijkheidsproblematiek in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek en maatschappelijke problematiek.De onderneming behandelt cliënten middels groepstherapieën en individuele therapieën om meer inzicht te verkrijgen in de problematiek van het gebied van woon- en leefomgeving, sociale participatie, dagbesteding en mentaal en lichamelijk welbevinden. Naast ondersteuning biedt de onderneming ook dagbesteding aan.

Bijzonderheden
De onderneming is ontstaan door in te spelen op de zorgvraag. Door de kleinschaligheid van de behandelgroepen staat een persoonlijke aanpak centraal. De cliënttevredenheid is hoog en de onderneming heeft een gerenommeerde naam bij stakeholders. De financiering van de zorg vindt plaats vanuit de ZVW.

Kwaliteitseisen
De onderneming beschikt over de benodigde vergunningen en certificaten om de bedrijfsvoering te kunnen uitvoeren. Eveneens is een Raad van Toezicht ingesteld.

Locatie
Het hoofdkantoor betreft een kantoorpand en wordt gehuurd. De behandel locatie bevindt zich in een woonwijk en wordt gehuurd.

Omvang onderneming
De omzet in 2018 bedroeg circa € 1.700.000. Sinds de oprichting van het bedrijf is de omzet jaarlijks gestegen. Voor 2019 wordt verwacht dat deze lijn wordt voortgezet. De onderneming heeft ruime mogelijkheden om het aanwezige groeipotentieel verder te kunnen benutten. De onderneming is gevestigd in Zuid-Nederland.

Transactie
De huidige eigenaren hebben de onderneming in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een professionele organisatie en zoeken een partij die deze organisatie naar haar volgende groeifase brengt.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,700,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Zuid Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie
Profielnummer
#27154
Rechtsvorm
B.V.